WWW.TEKDOSYA.COM Açıldı

Dosyalarınızı aynı anda tüm upload sitelerine yükleyin zamandan kazanın hızlı upload yapın

Sitenin Adresi "www.zevklimp3.net" olarak değiştirilmiştir

Geri Dön   ZevkliMP3.NET > Yerli Mp3 Download > Sanat Müziği
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol SSS Üye Listesi Takvim Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Sanat Müziği Sanat Müziği mp3ler burada ..

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 08-11-2009, 10:42 AM   #21
celalsungur
Astsubay Kıdemli Üstçavuş

Tecrübe Puanı: 882
Rep Puanı : 87870
Rep Derecesi : celalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond reputecelalsungur has a reputation beyond repute
Tanımlı

Bu muhteşem ziyafet sofrası için çok teşekkür ederim.
celalsungur is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-11-2009, 11:52 AM   #22
foryl
Acemi Asker

Tecrübe Puanı: 7
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : foryl is on a distinguished road
Tanımlı

Harikasınız. Elleriniz dert görmesin.
foryl is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-11-2009, 01:06 PM   #23
mehmetz
Yüzbaşı

Tecrübe Puanı: 1049
Rep Puanı : 104362
Rep Derecesi : mehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond reputemehmetz has a reputation beyond repute
Tanımlı

Ellerine,emeğine ,yüreğine sağlık. Gönünden teşekkür ediyorum...
mehmetz is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-11-2009, 07:23 PM   #24
compaq8383
Uzman Çavuş

Tecrübe Puanı: 596
Rep Puanı : 59231
Rep Derecesi : compaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond reputecompaq8383 has a reputation beyond repute
Tanımlı

Bu kadar olur. Çok uzun ve güzel yaşa. Teşekkürler arkadaşım.
compaq8383 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-13-2009, 03:32 PM   #25
Gariban 99
Astsubay Çavuş

Tecrübe Puanı: 5
Rep Puanı : 222
Rep Derecesi : Gariban 99 has a spectacular aura aboutGariban 99 has a spectacular aura aboutGariban 99 has a spectacular aura about
Tanımlı

Sayın SUZİNAK;Bu değerli eserleri indirmeye başladım fakat Ertan Ersoyludan sonraki kayıtları indirmekte zorluk çekiyorum diğer proğramları 100 kb/s nin üzerinde bir hızla indirdiğim halde sizin kayıtlarınızı ancak 10 kb/s ve altında bir hızla bir süre indirdikten sonra o da kesiliyor ve dosyalar yarım kalıyor neden kaynaklandığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürlerimle
Gariban 99 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-14-2009, 08:53 AM   #26
karamazof1969
Onbaşı

Tecrübe Puanı: 7
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : karamazof1969 is on a distinguished road
Tanımlı

bu nasıl birşey ne reple nede teşekkürle izah edilebilir
parasıyla bulup alman bile mümkün değil
Allah razı olsun
karamazof1969 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-19-2009, 08:23 AM   #27
kurtulus33
Yüzbaşı

kurtulus33 - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 632
Rep Puanı : 62610
Rep Derecesi : kurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond reputekurtulus33 has a reputation beyond repute
kurtulus33 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

teşekkürler
kurtulus33 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-19-2009, 10:09 AM   #28
lionmajor
Orgeneral

lionmajor - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 16584
Rep Puanı : 1657759
Rep Derecesi : lionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond reputelionmajor has a reputation beyond repute
Tanımlı

Sayın Suzinak tekrar teşekkülerimi belirtmek istedim.emeklerinize sağlık,gönlünüz dert görmesin.

Kendini Bilmezin Biri Linkleri ihbar Etmis.En Kisa Zamanda Yenileyecegim.Sabriniza ve ilginize simdiden tesekkür ederim.Saygilar.

Kirik Linkleri PM ile Haber Verirseniz Hemen Yenilerim.Te$ekkürler.
lionmajor is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-19-2009, 06:45 PM   #29
*HAZAN*
Bahara Ermedi Mevsim

*HAZAN* - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 9728
Rep Puanı : 972128
Rep Derecesi : *HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute
Tanımlı

Sevgili Sanat müziği dostları, ilgi ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Güzel günlerinizde keyifle dinlemeniz dileğimle.
Sevgi ve Saygılar

Butun paylasimlarim kendi uploadimdir.
Paylasimlarimin rar sifreleri: HAZAN
*HAZAN* is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-19-2009, 06:52 PM   #30
*HAZAN*
Bahara Ermedi Mevsim

*HAZAN* - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 9728
Rep Puanı : 972128
Rep Derecesi : *HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute*HAZAN* has a reputation beyond repute
Tanımlı

Arşivden Mikrofona - Taş Plaklar
Tanburi Refik Fersan Eserleri

Tanburi Refik Fersan - Acem Aşiran Medhal
Tanburi Refik Fersan - Tanbur Taksimi Tanburi Refik Fersan & Fahire Fersan - Hüzzâm Saz Semaisi
Münir Nûrettin Selçuk - Bekliyorum günlerdir gelmiyorsun sen - Uşşâk - Refik Fersan
Münir Nûrettin Selçuk - Bir neş'e yarat sende biraz gül - Mâhûr - Refik Fersan
Münir Nûrettin Selçuk - Dün yine günümüz geçti berâber - Mâhûr - Refik Fersan
Münir Nûrettin Selçuk - Ver sâkî tâzelendi derdim bu gece - Mâhûr - Refik Fersan

http://rs633l34.rapidshare.com/files...klar.HAZAN.rar

Bir Solistten Şarkılar

Belgin Erol - Açılan bir gül gibi gir kalbe gönül gibi - Rast - Drama'lı Hasan Hasgüler
Belgin Erol - Bu zevk u safâ sahn-ı çemenzâre de kalmaz - Rast - Lem'î Atlı
Belgin Erol - Geçmiyor eyyâm-ı mihnet gitmiyor benden melâl - Rast - Hacı Arif Bey (Kânûnî)
Belgin Erol - Yalnız benim ol el yüzüne bakma sakın - Rast - Selâhattin Pınar

http://rs786tg.rapidshare.com/files/...Erol.HAZAN.rar

Sizin İçin Seçtiklerimiz

01 - Coşkun Açıkgöz - Söyle naz mı bu kaş çatış benden uzaklara kaçış - Kürdîli Hicazkâr - Yusuf Nalkesen
02 - Nurdan Torun - Kaleden top atarlar - Hüzzâm Türkü
03 - Mustafa Öztürk - Bunca güzel içinde birisi var ki - Muhayyer Kürdi - Zekai Tunca
04 - Zeki Müren - Seni andım bu gece kulakların çınlasın - Muhayyer Kürdî - Şekip Ayhan Özışık
05 - Belgin Gök - Yalnız kalan ruhumun acısı çok derindir (Sarmaşık gülleri) - Muhayyer Kürdî - Teoman Alpay
06 - Behiye Aksoy - Ah edip inlerim - Hicaz - Kadri Şençalar (Gençlik sesi)
07 - Vedat Kaptan Yurdakul - Söyle sevgili sevgili söyle - Uşşâk - Münir Nûrettin Selçuk
08 - Mediha Şen Sancakoğlu - Sevil neşelen sevme yanarsın - Nihâvend - Sadettin Öktenay
09 - Filiz Tram - Aşkın kanunu yazsam yeniden - Acem Kürdî - Sâdettin Öktenay

http://rs773tl.rapidshare.com/files/...imiz.HAZAN.rar

İki Solistten Şarkılar

Faruk Salgar - Ey hüsn-ü cemâl âleme sen darb-ı meselsin - Hüzzâm - Ahmet Irsoy(Zekâîzâde )
Faruk Salgar - Ey gül-i bağ-ı edâ sana oldum müptela - Hüzzâm - Dede Efendi
Faruk Salgar - Bilmem ki beni sen ne zaman şâd edeceksin - Hüzzâm - Bîmen Şen
Faruk Salgar - Güzel gün görmesi âvâre gönlüm - Hüzzâm - Hacı Arif Bey
Gül Göre Yazıcı - Bu yıl da böyle geçti şirin sözlü sevgili - Kürdîli Hicazkâr - Münir Nûrettin Selçuk
Gül Göre Yazıcı - Girdim yârin bahçesine gül dibinde gül-izâr - Kürdîli Hicazkâr - Osman Nihat Akın
Gül Göre Yazıcı - Her tel saçı bir ter dudağın değdiği yerdir - Kürdîli Hicazkâr - Kaptanzâde Ali Rızâ Bey

http://rs265gc.rapidshare.com/files/...ilar.HAZAN.rar

Şarkılar ve Oyun Havaları

Nusret Yılmaz - Karakolda ayna var - Hicaz - Zeki Duygulu
Nusret Yılmaz - Mahmur bakışlı dilberim (Karabiberim) - Hicaz - Zeki Duygulu
Hicaz Oyun Havası
Aytaç Ergen - Gemilerde tâlim var - Hicaz Türkü
Aytaç Ergen - Akşam olur sabah olur yâr gelmez - Hicâz - Drama'lı Hasan Hasgüler
Hicaz Oyun Havası 2
Serap Kuzey - Gemi kalkar sulara akar - Hicaz Türkü
Serap Kuzey - Muhabbet bağina girdim bu gece - Hicaz - Sadettin Kaynak

http://rs548l34.rapidshare.com/files...lari.HAZAN.rar

Günün Solistleri

Belgin Gök & Vedat Kaptan Yurdakul

01 - Belgin Gök - Sevmek acı bir arzu derler sevilmiyor sevenler - Kürdîli Hicazkâr - Avni Anıl
02 - Vedat Kaptan Yurdakul - Perişan ömrümün neş'esi söndü - Uşşâk - Sadettin Kaynak
03 - Belgin Gök - Ölürsem yazıktır sana kanmadan - Hüzzâm - Hayri Yenigün
04 - Vedat Kaptan Yurdakul - Bir gün geleceksin diye bekler deli gönlüm - Uşşâk - Zeki Duygulu
05 - Belgin Gök - Tâc olsan başıma takmayacağım - Nihâvend - Sâdettin Öktenay
06 - Vedat Kaptan Yurdakul - Bir çapkın elinde oyuncak oldum - Uşşâk - Yesârî Asım Arsoy

http://rs11gc2.rapidshare.com/files/...akul.HAZAN.rar

Arşivden Mikrofona - Taş Plaklar

Arif Sâmi Toker - Ayrilik büküverdi boynumu - Nihâvend - Arif Sâmi Toker
Arif Sâmi Toker - Çek küreği güzelim uzanalım Göksu'ya - Mâhûr - Arif Sâmi Toker
Arif Sâmi Toker - Çiksam şu dağlarin yücelerine - Hicaz - Arif Sâmi Toker
Arif Sâmi Toker - Tâli'in elinde oyuncak oldum - Hüzzâm - Arif Sâmi Toker

http://rs270tg.rapidshare.com/files/...oker.HAZAN.rar

Akşam Olunca 1. Bölüm

Konuk Sanatçılar

TRT İzmir Radyo Sanatçıları Canan & Yahya Geylan
Türk Halk Müziği Eserlerini yorumluyorlar

01 - Canan & Yahya Geylan - Arpa buğday daneler yıkılsın meyhaneler - Yozgat (Akdağmadeni) Türküsü
02 - Yahya Geylan - Anam ağlar başucumda oturur - Neşet Ertaş'tan alınmış
03 - Yahya Geylan - Bahçede gül ağacı dibinde iki bacı - Derleyen Nida Tüfekçi (Neşet Ertaş'tan alınmış)
04 - Canan Geylan - Ala geyik gibi boynun sallarsın- Aziz Şenses'ten alınmış + Gele gele geldim bu Karataş'a - Mukim Tahir
05 - Belgin Erol - Tel tel taradım zülfünü - Hicaz - Sadettin Kaynak
06 - Yahya Geylan - Dersini almışda ediyor ezber - Nida Tüfekçi (Yozgat Türküsü)
07 - Yahya Geylan - Yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu gel
08 - Canan Geylan - Evlerinin önü bir büyük orman - Yıldıray Çınar
09 - Canan & Yahya Geylan - Ah tren kara tren odur yari götüren

http://rs242gc.rapidshare.com/files/...ylan.HAZAN.rar

Neşe-i Muhabbet

Konuk Sanatçı : Ankara Radyo Sanatçısı Bahadır Özüşen

01 - Bahadır Özüşen & Sadiye Erimli - Potpori
02 - Bahadır Özüşen - Ne demiştin niçin caydın sözünden - Kürdîli Hicazkâr - Selahattin Pınar
03 - Bahadır Özüşen - Bahar çiçek çiçek gelince güzel - Kürdîli Hicazkâr - Zekâi Tunca
04 - Bahadır Özüşen - Haberler yollasam seni çağırsam - Hicaz - Bilge Özgen
05 - Bahadır Özüşen - Eğin dedikleri bir küçük şehir - Erzincan Türküsü
06 - Bahadır Özüşen - Kalbimin sahibi sensin orda yalnız sen varsın - Hüzzâm - Şekip Ayhan Özışık
07 - Bahadır Özüşen & Sadiye Erimli - Kaleden top atarlar - Hüzzâm Türkü

http://rs99gc2.rapidshare.com/files/...usen.HAZAN.rar

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Asuman Aslım Görgün - Şimdi anladım neden bana küstüğünü - Acem Kürdî - Arif Sâmi Toker
Ayfer Er - Ben gamlı hazan sense bahar - Hicaz - Melâhat Pars
Gökhan Sezen - Bu ateşi sen yaktın içime gel de sen söndür - Kürdîli Hicazkâr - Necdet Tokatlıoğlu
Kemal Caner - Menekşe gözler hülyâlı - Uşşâk - Yesari Asim Arsoy
Koray Safkan - Akşam olunca yârelerim sızlar - Muhayyer Kürdî - Nazif Girgin
Melda Kuyucu - Çekemezler sevgimizi bilemezler kalbimizi - Hüzzâm - Yılmaz Yüksel
Nazan Sıvacı - Leylâ bir özge candır kara gözlü ceylândır - Segâh - Sadettin Kaynak
Necmettin Yıldırım - Şu gönlümü biliyorsun sen de beni seviyorsun - Nihâvend - Hayâti Günyeli
Serap Kuzey - Nazlı bir çiçek gibi uçan kelebek gibi - Muhayyer Kürdî - Zeki Müren
Serap Mutlu Akbulut - Gönlümün bahçesinde gül olmuşsun sen - Nihâvend - Ümit Mutlu
Teoman Volkan Özselçuk - Her günümde bu sevdanın izi var - Hüzzâm - Ziyâ Taşkent
Uşşâk kağıthane oyun havası

http://rs715l32.rapidshare.com/files...imiz.HAZAN.rar

Butun paylasimlarim kendi uploadimdir.
Paylasimlarimin rar sifreleri: HAZAN
*HAZAN* is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modları Göster