Dosyalarınızı aynı anda tüm upload sitelerine yükleyin zamandan kazanın hızlı upload yapın
Sitenin Adresi "www.zevklimp3.net" olarak değiştirilmiştir
|
|||||||
| Sanat Müziği Sanat Müziği mp3ler burada .. |

![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#21 |
|
Astsubay Kıdemli Üstçavuş
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 882 Rep Puanı : 87870 Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu muhteşem ziyafet sofrası için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Acemi Asker
Tecrübe Puanı: 7 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :
![]() |
Harikasınız. Elleriniz dert görmesin.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yüzbaşı
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 1049 Rep Puanı : 104362 Rep Derecesi :
Ellerine,emeğine ,yüreğine sağlık. Gönünden teşekkür ediyorum...
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Uzman Çavuş
![]() ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 596 Rep Puanı : 59231 Rep Derecesi :
Bu kadar olur. Çok uzun ve güzel yaşa. Teşekkürler arkadaşım.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Astsubay Çavuş
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 5 Rep Puanı : 222 Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
Sayın SUZİNAK;Bu değerli eserleri indirmeye başladım fakat Ertan Ersoyludan sonraki kayıtları indirmekte zorluk çekiyorum diğer proğramları 100 kb/s nin üzerinde bir hızla indirdiğim halde sizin kayıtlarınızı ancak 10 kb/s ve altında bir hızla bir süre indirdikten sonra o da kesiliyor ve dosyalar yarım kalıyor neden kaynaklandığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürlerimle
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Onbaşı
Tecrübe Puanı: 7 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :
![]() |
bu nasıl birşey ne reple nede teşekkürle izah edilebilir
parasıyla bulup alman bile mümkün değil Allah razı olsun |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yüzbaşı
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Orgeneral
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 16584 Rep Puanı : 1657759 Rep Derecesi :
Sayın Suzinak tekrar teşekkülerimi belirtmek istedim.emeklerinize sağlık,gönlünüz dert görmesin.
![]()
|
|
|
#29 |
|
Bahara Ermedi Mevsim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 9728 Rep Puanı : 972128 Rep Derecesi :
Sevgili Sanat müziği dostları, ilgi ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Güzel günlerinizde keyifle dinlemeniz dileğimle.
Sevgi ve Saygılar |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Bahara Ermedi Mevsim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 9728 Rep Puanı : 972128 Rep Derecesi :
Arşivden Mikrofona - Taş Plaklar Tanburi Refik Fersan Eserleri Tanburi Refik Fersan - Acem Aşiran Medhal Tanburi Refik Fersan - Tanbur Taksimi Tanburi Refik Fersan & Fahire Fersan - Hüzzâm Saz Semaisi Münir Nûrettin Selçuk - Bekliyorum günlerdir gelmiyorsun sen - Uşşâk - Refik Fersan Münir Nûrettin Selçuk - Bir neş'e yarat sende biraz gül - Mâhûr - Refik Fersan Münir Nûrettin Selçuk - Dün yine günümüz geçti berâber - Mâhûr - Refik Fersan Münir Nûrettin Selçuk - Ver sâkî tâzelendi derdim bu gece - Mâhûr - Refik Fersan http://rs633l34.rapidshare.com/files...klar.HAZAN.rar Bir Solistten Şarkılar Belgin Erol - Açılan bir gül gibi gir kalbe gönül gibi - Rast - Drama'lı Hasan Hasgüler Belgin Erol - Bu zevk u safâ sahn-ı çemenzâre de kalmaz - Rast - Lem'î Atlı Belgin Erol - Geçmiyor eyyâm-ı mihnet gitmiyor benden melâl - Rast - Hacı Arif Bey (Kânûnî) Belgin Erol - Yalnız benim ol el yüzüne bakma sakın - Rast - Selâhattin Pınar http://rs786tg.rapidshare.com/files/...Erol.HAZAN.rar Sizin İçin Seçtiklerimiz 01 - Coşkun Açıkgöz - Söyle naz mı bu kaş çatış benden uzaklara kaçış - Kürdîli Hicazkâr - Yusuf Nalkesen 02 - Nurdan Torun - Kaleden top atarlar - Hüzzâm Türkü 03 - Mustafa Öztürk - Bunca güzel içinde birisi var ki - Muhayyer Kürdi - Zekai Tunca 04 - Zeki Müren - Seni andım bu gece kulakların çınlasın - Muhayyer Kürdî - Şekip Ayhan Özışık 05 - Belgin Gök - Yalnız kalan ruhumun acısı çok derindir (Sarmaşık gülleri) - Muhayyer Kürdî - Teoman Alpay 06 - Behiye Aksoy - Ah edip inlerim - Hicaz - Kadri Şençalar (Gençlik sesi) 07 - Vedat Kaptan Yurdakul - Söyle sevgili sevgili söyle - Uşşâk - Münir Nûrettin Selçuk 08 - Mediha Şen Sancakoğlu - Sevil neşelen sevme yanarsın - Nihâvend - Sadettin Öktenay 09 - Filiz Tram - Aşkın kanunu yazsam yeniden - Acem Kürdî - Sâdettin Öktenay http://rs773tl.rapidshare.com/files/...imiz.HAZAN.rar İki Solistten Şarkılar Faruk Salgar - Ey hüsn-ü cemâl âleme sen darb-ı meselsin - Hüzzâm - Ahmet Irsoy(Zekâîzâde ) Faruk Salgar - Ey gül-i bağ-ı edâ sana oldum müptela - Hüzzâm - Dede Efendi Faruk Salgar - Bilmem ki beni sen ne zaman şâd edeceksin - Hüzzâm - Bîmen Şen Faruk Salgar - Güzel gün görmesi âvâre gönlüm - Hüzzâm - Hacı Arif Bey Gül Göre Yazıcı - Bu yıl da böyle geçti şirin sözlü sevgili - Kürdîli Hicazkâr - Münir Nûrettin Selçuk Gül Göre Yazıcı - Girdim yârin bahçesine gül dibinde gül-izâr - Kürdîli Hicazkâr - Osman Nihat Akın Gül Göre Yazıcı - Her tel saçı bir ter dudağın değdiği yerdir - Kürdîli Hicazkâr - Kaptanzâde Ali Rızâ Bey http://rs265gc.rapidshare.com/files/...ilar.HAZAN.rar Şarkılar ve Oyun Havaları Nusret Yılmaz - Karakolda ayna var - Hicaz - Zeki Duygulu Nusret Yılmaz - Mahmur bakışlı dilberim (Karabiberim) - Hicaz - Zeki Duygulu Hicaz Oyun Havası Aytaç Ergen - Gemilerde tâlim var - Hicaz Türkü Aytaç Ergen - Akşam olur sabah olur yâr gelmez - Hicâz - Drama'lı Hasan Hasgüler Hicaz Oyun Havası 2 Serap Kuzey - Gemi kalkar sulara akar - Hicaz Türkü Serap Kuzey - Muhabbet bağina girdim bu gece - Hicaz - Sadettin Kaynak http://rs548l34.rapidshare.com/files...lari.HAZAN.rar Günün Solistleri Belgin Gök & Vedat Kaptan Yurdakul 01 - Belgin Gök - Sevmek acı bir arzu derler sevilmiyor sevenler - Kürdîli Hicazkâr - Avni Anıl 02 - Vedat Kaptan Yurdakul - Perişan ömrümün neş'esi söndü - Uşşâk - Sadettin Kaynak 03 - Belgin Gök - Ölürsem yazıktır sana kanmadan - Hüzzâm - Hayri Yenigün 04 - Vedat Kaptan Yurdakul - Bir gün geleceksin diye bekler deli gönlüm - Uşşâk - Zeki Duygulu 05 - Belgin Gök - Tâc olsan başıma takmayacağım - Nihâvend - Sâdettin Öktenay 06 - Vedat Kaptan Yurdakul - Bir çapkın elinde oyuncak oldum - Uşşâk - Yesârî Asım Arsoy http://rs11gc2.rapidshare.com/files/...akul.HAZAN.rar Arşivden Mikrofona - Taş Plaklar Arif Sâmi Toker - Ayrilik büküverdi boynumu - Nihâvend - Arif Sâmi Toker Arif Sâmi Toker - Çek küreği güzelim uzanalım Göksu'ya - Mâhûr - Arif Sâmi Toker Arif Sâmi Toker - Çiksam şu dağlarin yücelerine - Hicaz - Arif Sâmi Toker Arif Sâmi Toker - Tâli'in elinde oyuncak oldum - Hüzzâm - Arif Sâmi Toker http://rs270tg.rapidshare.com/files/...oker.HAZAN.rar Akşam Olunca 1. Bölüm Konuk Sanatçılar TRT İzmir Radyo Sanatçıları Canan & Yahya Geylan Türk Halk Müziği Eserlerini yorumluyorlar 01 - Canan & Yahya Geylan - Arpa buğday daneler yıkılsın meyhaneler - Yozgat (Akdağmadeni) Türküsü 02 - Yahya Geylan - Anam ağlar başucumda oturur - Neşet Ertaş'tan alınmış 03 - Yahya Geylan - Bahçede gül ağacı dibinde iki bacı - Derleyen Nida Tüfekçi (Neşet Ertaş'tan alınmış) 04 - Canan Geylan - Ala geyik gibi boynun sallarsın- Aziz Şenses'ten alınmış + Gele gele geldim bu Karataş'a - Mukim Tahir 05 - Belgin Erol - Tel tel taradım zülfünü - Hicaz - Sadettin Kaynak 06 - Yahya Geylan - Dersini almışda ediyor ezber - Nida Tüfekçi (Yozgat Türküsü) 07 - Yahya Geylan - Yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu gel 08 - Canan Geylan - Evlerinin önü bir büyük orman - Yıldıray Çınar 09 - Canan & Yahya Geylan - Ah tren kara tren odur yari götüren http://rs242gc.rapidshare.com/files/...ylan.HAZAN.rar Neşe-i Muhabbet Konuk Sanatçı : Ankara Radyo Sanatçısı Bahadır Özüşen 01 - Bahadır Özüşen & Sadiye Erimli - Potpori 02 - Bahadır Özüşen - Ne demiştin niçin caydın sözünden - Kürdîli Hicazkâr - Selahattin Pınar 03 - Bahadır Özüşen - Bahar çiçek çiçek gelince güzel - Kürdîli Hicazkâr - Zekâi Tunca 04 - Bahadır Özüşen - Haberler yollasam seni çağırsam - Hicaz - Bilge Özgen 05 - Bahadır Özüşen - Eğin dedikleri bir küçük şehir - Erzincan Türküsü 06 - Bahadır Özüşen - Kalbimin sahibi sensin orda yalnız sen varsın - Hüzzâm - Şekip Ayhan Özışık 07 - Bahadır Özüşen & Sadiye Erimli - Kaleden top atarlar - Hüzzâm Türkü http://rs99gc2.rapidshare.com/files/...usen.HAZAN.rar Sizin İçin Seçtiklerimiz Asuman Aslım Görgün - Şimdi anladım neden bana küstüğünü - Acem Kürdî - Arif Sâmi Toker Ayfer Er - Ben gamlı hazan sense bahar - Hicaz - Melâhat Pars Gökhan Sezen - Bu ateşi sen yaktın içime gel de sen söndür - Kürdîli Hicazkâr - Necdet Tokatlıoğlu Kemal Caner - Menekşe gözler hülyâlı - Uşşâk - Yesari Asim Arsoy Koray Safkan - Akşam olunca yârelerim sızlar - Muhayyer Kürdî - Nazif Girgin Melda Kuyucu - Çekemezler sevgimizi bilemezler kalbimizi - Hüzzâm - Yılmaz Yüksel Nazan Sıvacı - Leylâ bir özge candır kara gözlü ceylândır - Segâh - Sadettin Kaynak Necmettin Yıldırım - Şu gönlümü biliyorsun sen de beni seviyorsun - Nihâvend - Hayâti Günyeli Serap Kuzey - Nazlı bir çiçek gibi uçan kelebek gibi - Muhayyer Kürdî - Zeki Müren Serap Mutlu Akbulut - Gönlümün bahçesinde gül olmuşsun sen - Nihâvend - Ümit Mutlu Teoman Volkan Özselçuk - Her günümde bu sevdanın izi var - Hüzzâm - Ziyâ Taşkent Uşşâk kağıthane oyun havası http://rs715l32.rapidshare.com/files...imiz.HAZAN.rar |
|
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Reklam Vermek için networkreklam@gmail.com Adresine e-mail gönderiniz
For Advertising contact networkreklam@gmail.com